luni, 2 martie 2015

Placinta de dovleac la pahar - Pumkin pie in a glass


Am avut un dovleac din toamna pastrat la pivnita si in ce puteam sa il transform cel mai bine decat in suc. Chiar ai impresia ca bei placinta, ambele variante sunt delicioase.




 Ingrediente:
- 5 triunghiuri dovleac
- 3 portocale
- un mar verde
- o bucatica mica de ghimbir (optional)
- un praf de scortisoara
















Ingrediente: 
- 4 felii dovleac
- 2 morcovi
- un mar
- ghimbir ( optional)
- un praf de scortisoara












Beneficii:
- Potasiu, beta caroten, fosfor, magneziu, calciu,
- Antioxidant,bun pentru imunitate, antiseptic, ajuta la sanatatea vederii, pielii si parului, reduce riscul bolilor cardiovasculare etc.



I had a pumpkin from my garden saved in the basement since autumn, so what better way to use it than turn it into juice. It really feels like drinking pumpkin pie, both recipes are delicious.

Ingredients:                                                                  
- 5 pumpkin triangles
- 3 oranges
- a green apple
- ginger ( optional)
- a cinnamon sprinkle


Recipe 2:
- 4 pumpkin slices
- 2 carrots
- an apple
- ginger ( oprional)
- a cinnamon sprinkle


Good for:
- Potassium, beta carotene, phosphorus, manganese, calcium
- Immunity booster, antioxidant, antiseptic, healthy skin, eyes, hair, good for cardiovascular health etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu