joi, 4 decembrie 2014

Super Juice Me! The big juice experiment


"8 People....22 Diseases........28 days...........1 Answer?"


Ultimul proiect al lui Jason Vale este acest documentar ce a avut premiera in Londra in primavara acestui an. Inspirat de documentarul "Super size Me" by Morgan Spurlock, Jason Vale si-a dorit sa faca unul in care timp de o luna oamenii sa traiasca doar cu sucuri naturale.

Jason Vale: "Scopul realizarii acestui film este de a deschide mintea oamenilor asupra potentialului folosirii sucurilor si a alimentelor naturale in tratarea bolilor cauzate de stilul de viata. Cu cat mai multa lume va vedea acest film, cu atat mai multe minti se vor deschide si sper ca tot mai putini oameni sa apeleze la medicina bazata pe medicamente, cu exceptia cazurilor in care este necesara si sa ii dea naturii o sansa."
Super Juice Me! Trailer




A dat zvon in tara si cu greu a ales 8 ( initial isi propusese doar 5) oameni cu diferite probleme de sanatate insumate ajungand la 22 de boli cronice. Timp de 28 de zile au locuit in Portugalia, la spa-ul detinut de Jason Vale - Juicy Oasis.


 Rezultatele participantilor sunt incredibile. Pe langa kilogramele pierdute, isi recupereaza sanatatea, dar mai ales speranta unei inceput nou si a unei vieti mai bune.

Cea mai incredibila transformare o are Andy Morris, care ramane in continuare acolo dupa terminarea filmarilor. El vine cu o geanta de mana plina de pastile. Zilnic ingurgita 52 de pastile, dupa, a ramas cu 12 medicamente.


 "Super Juice Me" isi doreste sa creeze o Revolutie a Sucurilor in toata lumea. Este un documentar extrem de motivant ce merita vazut si care cu siguranta iti deschide ochii si te face sa iti doresti sa faci parte si tu din Juice Revolution.

 Poate fi urmarit online: http://putlocker.is/watch-super-juice-me-online-free-putlocker.html
 sau il mai puteti gasi ca un toren pe un motor de cautare international.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu