miercuri, 19 martie 2014

Juicing - cura cu sucuri

O data cu venirea primaverii simt ca este nevoie de un inceput nou pentru  corp si minte. Si ce poate fi mai benefic decat o cura de detoxifiere?

In urma cu doua saptamani am urmarit filmul documentar Fat, sick and nearly dead ( 2010) si am ramas surprinsa de ce impact urias a avut acest film in toata lumea. Este o intreaga comunitate care urmeaza aceasta cura si ....Sa va zic despre ce e vorba pentru cei care nu au auzit de film.

 Documentarul urmareste povestea australianului Joe Cross ce sufera de o boala de piele autoimuna. Satul de pastile ce nu dau rezultate si de kilogramele in plus decide ca timp de 60 de zile sa nu bea decat suc proaspat din fructe si legume. Cu consimtamantul doctorului sau care ii face analize regulate, isi urmeaza cura calatorind prin America la bord cu un storcator si multe legume si fructe. De-a lungul calatoriei intervieveaza oamenii despre stilul lor de viata si bineinteles, majoritatea il consider nebun datorita a ceea ce face. Insa, culmea, intr-o parcare de tiruri il intalneste pe Phil Staples care sufera de aceeasi afectiune rara. Phil este obez, bolnav si satul de viata sa. Joe il convinge sa tina cura si Phil isi schimba total viata.

Phil Staples, inainte si dupa



La inceputul filmului ma gandeam ce om nebun, cum sa bei numai sucuri, iar la sfarsit am zis ca trebuie sa incerc si eu.

Filmul subtitrat il puteti gasi aici sau pe youtube fara subtitrare Fat,sick and nearly dead

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu