luni, 2 martie 2015
Placinta de dovleac la pahar - Pumkin pie in a glass
Am avut un dovleac din toamna pastrat la pivnita si in ce puteam sa il transform cel mai bine decat in suc. Chiar ai impresia ca bei placinta, ambele variante sunt delicioase.
Ingrediente:
- 5 triunghiuri dovleac
- 3 portocale
- un mar verde
- o bucatica mica de ghimbir (optional)
- un praf de scortisoara
Ingrediente:
- 4 felii dovleac
- 2 morcovi
- un mar
- ghimbir ( optional)
- un praf de scortisoara
Beneficii:
- Potasiu, beta caroten, fosfor, magneziu, calciu,
- Antioxidant,bun pentru imunitate, antiseptic, ajuta la sanatatea vederii, pielii si parului, reduce riscul bolilor cardiovasculare etc.
I had a pumpkin from my garden saved in the basement since autumn, so what better way to use it than turn it into juice. It really feels like drinking pumpkin pie, both recipes are delicious.
Ingredients:
- 5 pumpkin triangles
- 3 oranges
- a green apple
- ginger ( optional)
- a cinnamon sprinkle
Recipe 2:
- 4 pumpkin slices
- 2 carrots
- an apple
- ginger ( oprional)
- a cinnamon sprinkle
Good for:
- Potassium, beta carotene, phosphorus, manganese, calcium
- Immunity booster, antioxidant, antiseptic, healthy skin, eyes, hair, good for cardiovascular health etc.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu